Akutboende

FÖR ATT BOKA AKUTBOENDE BEHÖVER DU LOGGA IN!

I början på höstterminen anordnar Studentboet Akutboende. Detta består av sovplatser på vandrarhem. Priserna för boende subventioneras för att kostnaden inte ska överbelasta de nya studenternas ekonomi.

I år är boendet på Hotell och vandrarhem - Centralstationen  i Uppsala.

VANDRARHEMMET

21 augusti -1 oktober håller vi akutboendet 2017 öppet! En förlängning av akutboendet kan eventuellt göras om intresse finns.

I början har vi 24 bäddar och sedan trappar vi ner utifrån behov. Har du betalat in akutboende och fått bekräftelse kan du ta dig direkt till Centralstationen och visa antingen ID eller bekräftelsemejlet. Har du inte betalat i förväg får du höra med oss om vad du behöver göra.

BOKNING

Du bokar boende genom att gå in på www.studentboet.se och loggar in/skapar ett konto, det kostar ingenting. Under fliken Bra att veta och Akutboende fyller du i formuläret med dina kontaktuppgifter och vilka datum du vill ha akutboende för. Du får gärna lämna ett meddelande till oss i formuläret så att vi vet om du har särskilda önskemål, t.ex. att du önskar att bo i ett rum med endast kvinnliga studenter.

Du kan avboka fram till en vecka innan inflytt. Efter det kan du bara få tillbaka dina pengar under förutsättning att vi hittar en annan student som kan fylla platsen.

BETALNING

Betalning av boende sker i förväg. Senast en vecka innan du ska bo i våra rum (eller samma dag som vi bekräftar din bokning om det är mindre än en vecka till inflytt) ska din betalning vara gjord till kontouppgifter som du får av oss när vi bekräftar din bokning. Du kan också betala i receptionen på Uppsala studentkår. Vi tar emot kontakt och kortbetalning. Kostnaden är 120 kr/natt.

ÖVRIGT

Det är bra att ha med lakan till vandrarhemmet,  annars kan du hyra för 75kr/natt. Frukostbuffé ingår i priset. Vandrarhemmet har delad dusch och toalett samt ett utrustat kök, som får användas av gästerna. Möjlighet till tvätt finns. Rökning och fester är inte tillåtet.

Logga in

Registrera

Glömt?